Autor: 021/Foto: Uživo sa novosadskih ulica

Novi Sad
19.06.2016.
09:02 > 09:05
Pojedini delovi Limana već više od 24 časa nemaju vode zbog havarije.
  • Branko

    20.06.2016 11:01
    Neznaje ili muljaža
    Prvo u Vodovodu postoji plan vodova.A ako ga je neko zaturio ili nezna da ga koristi e onda pomoču štapa i kanapa!
    Razvuče se kanap između dva najbliža šahta i dobije pravac cevi i levo od kanapa 50cm desno50 i na dubini od dva metra je cev.Naravno ako nisu krivudali oni što su je ukopavali.
    Drugo a što je trebalo biti PRVO,oni su posle 7 "pucanja cevi"zatvorili vodu između dva najbliža šahta i nas rešili problema.A oni mogu od danas da rade na miru.
    PS.Ovde ima posla za unutrašnju kontrolu a i Gracku.24 časa bez vode,Radnik bez zaštite(oplate) ukanalu dok nije proširen i usput oštečen strujni kabe l(neko vreme i bez struje)Dobro je što niko nije pogino.

  • Ne kaže se....

    20.06.2016 08:12
    @ NOddd NOsp
    Ne kaže se menadžment već Mindžament...
  • Iva

    19.06.2016 12:14
    Tako je
    Gradonačelniče naš teraj ovu bagru iz vodovoda što pre i postavi one stare koje su ovi smenili ili dovedi nove ali koji hoćr da rade i znaju a ne ove stručnjake iz Ddd i Spo inače smo nagrbusili svi mi ,i bombardovanje je bilo pa su se radnici vodovoda i onda snalazili i bilo je vode a mostovi i bombe padali,neka dođe u Vodovod SNS pa da vide koji su ovi haos napravili.
  • Ako vam je dobro,

    19.06.2016 12:11
    onda ništa
    Jun mesec, a ceo dan nema vode kao u Somaliji! Srpska Atino šta si dočekala?U Zrenjaninu nema vode za piće već 15 godina, i njima dobro,u Inđiji takođe.Došli divlji, oterali pitome.
  • Pera_Kabaničar

    19.06.2016 11:35
    Odlazi DDD
    DDD jos uvek upravlja vodovodom, jer nije formirana nova gradska vlast. DDD je najvece politicko zlo u NS zadnjih godina, Bokan i kompanija, i sada se svete gradjanima, jer su izgubili izbore. Havarije se desavaju, ali se gradjani blagovremeno obaveste preko medija, facebook-a, web sajta...ali sta zna Bokan i DDD sta je to? Oni su naucili da vicu sa brda na brdo i dozivaju se.
    @?!
    to sto nema tople vode na Naselju, nije do vodovoda, to je do toplane. Vodovod isporucuje hladnu vodu, a toplana je greje u podstanici. To bi bilo previse za Bokana, on i njegovi znaju staviti lonac vode na sporet na drva, pa se jednom sedmicno okupati. Zna oni znaju sta je topla voda na cesmi. Jedan je DDD, zao mi je sto su izgubili izbore, pa se sada svete gradjanima sa vodovodom, ali nije nicija do zore... ! Robijace oni zbog Romske partije i kupovine glasova.
  • Gaga

    19.06.2016 11:20
    Da znate
    Sad nek zovu velike stručnjake iz Futoga da to reše,konobara iz Ddd i bivšeg pomoćnika majstora u Toplani a sada glavnog menadžera u toj jedinici u vodovodu Babilija.Oni haraju po vodovodu zadnje 2 godine od kako su došli u to preduzeće i nijedna muvačina i prevara i krivično delo u toj firmi nije prošlo bez njih dvojice.
  • Baki

    19.06.2016 11:10
    Dobro je
    Tako mora biti kad rade partijski ddd stručnjaci a vodi ih spo mega trend menadžer Babili koji se razume u Vodovod ko balerina u medicinu,svi koji nešto valjaju su ili otišli sami ili su ih ovi smenili pa sad mora ovako.
  • NOddd

    19.06.2016 11:01
    NOspo
    Proverite,koliko ima zaposlenih u ViK,koliko stvarno radi,a koliko je neradnika(većina je ddd i spo).Koliki im je koeficijent,a koliki,onima,koji nisu u tim pokretima.Skoro svi su već preleteli u sns.Navedite i broj onih koji su uzeli otpremnine i koliko dugo su radili u Vodovodu.Ljudi,nema ko da radi, sve sami"megadens,eduko i fimek" menadžment,savetnici savetnika i sl.
  • Ljuba

    19.06.2016 10:57
    Fenomenalno
    Fenomenalna vest da su Limani više od 24časa bez vode i da se niko ne oglašava iz JKP VIK, ovo nekad nije bilo moguće ali sada narode počni da se navikavaš jer to su novi trendovi, stručnjaci i savremene metode.
    Kako je moguće da je ovoliko naroda bez vode kada je jedna renomirana firma zamenila sve moguće zatvarače ili je mogla za naše 100 miliona dinara.
  • ?!

    19.06.2016 10:47
    Od juče popodne nema tople vode ni na N. Naselju u Mileve Marić!

    Čemu nova fabrika vode??
    Zašto je pola Novoga Sada svake godine više meseci raskopano i neprohodno??
    Gde su ošle pare za tzv. najmodernije opremljenu strukturu ovoga tipa u Srbiji??
  • Baba Vanga

    19.06.2016 10:23
    Strcnjak do strucnjaka
    Prosetajte da vidite ko radi na sanaciji. Najpametniji medju njima je bagerista.
    Kad ste svedobre radnike rasterali i poprimali partijske clanove koji ne znaju ni kako vodovodna cev izgleda a kamoli da je poprave. Kazu na informacijama vodiva "celu noc smo radili". Nesto zasigurno jesu- SPAVALI. Dok se mi patimo na ovoj vrucini bez vode, gradski oci imaju pametnijeg posla..a i vikend je..ko jos radi za vikend kad ne rade ni kad trebaju? Sutra ce sigurno gradonacelnik osvanuti pored same iskopine diveci se neimarima i trudu . Ovakve stvari se expresno rade u svim zemljama. Jer znacaj vode se zna. A limanci dragi , trazili ste ..evo .to je nama nasa borba dala..
  • Zivan

    19.06.2016 10:04
    Bas dobro da se i stanovnici bogatijeg kvarta Novog Sada suocce sa problemima u funkcionisanju pojedinih gradskih sistema. Kada nevolje pritisnu valda ce i oni vise pritisnuti Vodovod i gradsku vlast da povrate izvorisste Strand, zastite rezervna izvorista u okolini grada, poccnu ugradjivanje preccistace otpadnih voda...
  • Mama

    19.06.2016 09:44
    Ovo je strasno!
  • uspavanost

    19.06.2016 09:20
    "Iz JKP "Vodovod i kanalizacija" još niko se nije oglasio niti saopštenjem niti obaveštenjem na sajtu, ..."

    Secam se zemljotresa u Kraljevu , celu noc na sajtu Republickog Seizmoloskog Zavoda nije bilo ni reci o ovoj nesreci dok je na americkim seizmoloskim sajtovima ovo objavljeno iste sekunde.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna